O nama

Naše preduzeće "Kršić Centar" Osinja ima iskustvo od 1989. godine kada je počelo sa iznajmljivanjem šatora, prateće opreme kao i organizacijom raznih manifestacija.
Sa našim ekskluzivnim šatorima i opremom moguće je pokriti razne događaje - događaje, vjenčanja, krštenja, rođendane, razna druženja, proslave kompanija, sahrane, kulturna, sportska i gradska događanja. Od male porodice do velikih događaja.
Iznajmljivanje i postavljanje šatora, estetsko uređenje šatora raznih veličina i oblika, pružanje usluga naših konobara, sve u skladu sa Vašim potrebama.
U cilju bržeg, kvalitetnijeg i efikasnijeg obavljanja posla, raspolažemo sopstvenim prevoznim sredstvom kao i stručnim, obučenim timom za montažu i demontažu šatora.
Naše poslovanje se vremenom širi prema vašim idejama i potrebama.

Osnivač kompanije

Osnivač kompanije Milivoje Kršić iz Osinje bio je čovjek koji nikoga nije ostavljao ravnodušnim. S izuzetnim talentom za praktičnost i inovacije, bio je sposoban da jednostavnim rješenjem unaprijedi postojeće stvari.

Milivoje je svoje putovanje započeo bez formalnog obrazovanja, a „usput“ je vanredno završio osnovnu školu.

Po dolasku iz vojske bavio se čak i fotografijom, ovjekovječujući seoske zborove, da bi njegov inovatorski rad započeo tako što je električnu energiju pravio uz pomoć gefla i volova, a tako proizvedenu struju je koristio u svojoj stolarskoj radionici. Pravio je violine i šargije, a ponekad bi iznenadio mještane napravama za koje nisu ni znali čemu služe, pa tek kad bi sastavili sve elemente, vidjeli bi o čemu se zapravo radi.

Tokom rata je omogućavao ukućanima da slušaju radio talase tadašnjeg „Glasa Amerike“, ali i beogradskih i zagrebačkih radio stanica, samo uz pomoć kristalnog kamena i telefonske slušalice.

PROSLAVE I SVEČANOSTI

Proslave i svečanosti

Uspomene koje svako od nas ima, kao i sjećanja na njih su boje života kojima uljepšavamo dane ljudima sa kojima ih podijelimo ili nama samima.

POGREBNE USLUGE

Pogrebne usluge

Život nam s vremena na vrijeme dodijeli karte koje nismo željeli. Tada nam je najviše od svega potrebna podrška koja će da ublaži bol koju osjećamo.

Naš blog

Novosti i članci